Färdig städat :D

Nu är jag äntligen klar med stor städningen in för hösten :) Men lär ju åka på att städa en stor städning en gång till så hära pga av att jag & min pojkvän har ju en hund som drar in en massa smuts lite då & då "/
Men iaf ja är klar för idag :D Nu så har jag ju värdens tur att jag har den finaste killen till sambo som då lagar middagen idag så jag bara kan koppla av & blogga lite & se tv innan middagen :) Hoppas ni alla andra oxå haft en mysig höst dag i dag & att ni får en mys kväll för det ska vi ha med bio som kanske blir i dag & inte i helgen som jag skrev innan :D wiiihoooooo :)
 
 

Städ dag x)

Då har man damtorka hela lägenheten nu blir det lite musik & sedan dammsuga & torka golv. Så är det höst städat till helgen:) & i helgen blir det nog oxå bio med min finaste :)
 
Det finns tusentals stjärnor men bara en sol
Och det är  DU, Du lyser upp mitt liv och får mig alltid att le..


Anders Nordengren
<3

Godmorgon 😊

Godmorgon gott folk :) just nu har jag precis ätit frugost hos grannen med henne & hennes två barn :) & så är jag grymt aktiv i dag på morgonen är redan inne på andra tvättmaskinen :D & så har man vart på två promenader med hunden. 
Är man grym eller 😉



Sjukt duktig

För två dagar sen hitta jag en grym video på Facebook med en kille som fick mig att börja & gråta. Kan inte fatta att han inte öppna sig tidigare han är ju guds gåva själv! Klicka på längen & se med egna ögon :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=572642269451803
 
 

Mums

Det vart inget fika på city gross utan det vart mat på vispen istället :D 


Paul Wesley/Stefan

Igår titta jag på Vampire Diaries avsnitt 2 season 5 & det var sjukt bra & Paul Wesley/Stefan är ju HET om något skulle göra vad som för att bara få säga hej till honom asså han är ju så HET så det inte är sant ;$ Jaja nog om hur het Stefan är & tillbaka till verkligheten :P
Nu blir det i väg till City gross oh handla & fika :)
XOXO ♥

Att du ens kan sjunka så lågt

Asså jag kan inte fatta att du kan bete dig som en jävla idiot efter allt jag gjorde för dig?
Bara för jag inte ville göra en sak för dig en tid tillbaka så kasta du mig totalt & jag var inte värd dig eller din uppmärksamhet. Sen när man väl loggar in på bloggen så har du skirvit en kommentar som fick en att tänka på allt. DU var ju inte precis den trevligaste i din kommentar. Du skulle polisanmäla mig om jag inte tog bort det jag nu har gjort! Kan inte förstå att du inte ens har mage till att kommentera? Trodde bättre än så om dig. Du kunde ha tagit kontakt med mig via telefonen & tala om det istället för att vara så jävla otrevlig.
Du vet precis hur du kan få tag i mig! Hoppas inte du ska polisanmäla en text nu oxå. Du är fan inte det du bruka vara. "Bete dig som en växen människa du ska vara"
 
 
I mina ögon är du smuts just nu så som du beter dig!
Är mera besviken på dig nu än anledningen till varför du sluta ha kontakt med mig!