könshår på skyltdockorna?

 

Modeföretaget American Apparel har flera gånger tidigare varit i blåsväder.

De har anklagats för sexistisk reklam, som fick ett svenskt gensvar som spreds över världen.

Deras sminkregler har upprört.

Och även tidigare har orakade kvinnor varit en ögonbrynshöjare.

 

”Perverterade”

Nu säger man sig slå ett slag för ”naturlig skönhet”, men blir ändå sågade.

När bloggen Ghotamist uppmärksammade skyltdockorna i American Apparels butik på East Houston Street i New York svarade nätet, inte helt oväntat, med blandade reaktioner.

”American Apparel har officiellt blivit helt perverterade”,twitter modetidningen Elle.

Utanför butiken har många stannat och fotograferat de något ovanliga skyltdockorna, men stämningen på plats uppges ha varit uppsluppen och många har mest skrattat åt tilltaget,

 

Svenskt stöd

Från svenskt håll får företaget lite stöd:

”American Apparel kör med skyltdockor som har både bröstvårtor och könshår. Bra! De är fortfarande väldigt smala men det är ett steg framåt”, 

I vilket fall har tilltaget visat sig vara en pr-succé om omskrivits av bland andra Huffington Post, Time, Daily Mail, DN och nu Nordens största nyhetssajt Aftonbladet.

 

Min personliga åsikt

Min personliga åsikt med detta är att det är HEMSKT pga av att hur många killar vill ligga med en tjej som har en sådan buske där nere INGEN! Sen när vart det okej för oss tjejer att ha sådant utan att sedan veta att killen ska ha glömt det efter en "trevlig stund i sängen"? & Tror du/ni att detta kommer att ändra killarnas tankar om hår eller inte på oss tjejer ? Men kanske inte är så eller ? Kommentera med din åsikt vad du tycker & tänker om detta!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback